Dil

Language not available Language not available Language not available

Bu yazı dilinizde mevcut değil. Diğer bazı seçenekler:

De Twitch navigatie krijgt een upgrade

Mar 17 2017 - By Tim

Bij Twitch zetten we de community voorop. In de loop der jaren hebben we nieuwe functies toegevoegd, updates ontwikkeld en volledig nieuwe content categorieën toegevoegd op basis van jullie feedback. We proberen Twitch altijd aan jullie wensen aan te passen.

Functies voor Discovery zoals bijvoorbeeld Community’s kunnen helpen bij het vinden van nieuwe streamers; sociale functies zoals Vrienden en Fluisteren helpen contact te houden met mensen die je ontmoet in de chat, en Pulse doet nu beiden.

Het is tijd voor de volgende stap in de evolutie van Twitch.

Op maandag introduceren we een verbeterde navigatie van de website. Je kunt nu nog gemakkelijker en sneller vinden wat je zoekt op Twitch. De wijzigingen worden volgende week voor een deel van de gebruikers uitgerold en worden in de komende weken voor iedereen beschikbaar gemaakt.

Wil je zien wat er gaat veranderen?

Bekijk de onderstaande video voor een bespreking van de nieuwe navigatie die binnenkort op Twitch wordt geïntroduceerd.

Diğer haberlerde