Language

Language not available Language not available Language not available

This post is not available in your language. Here are some other options:

Twitch Studio: “Live gaan” wordt veel eenvoudiger

Aug 8 2019 - By Hubert Thieblot

Streamers vormen de kern van elke community op Twitch. Als nieuwe streamers voor de eerste keer live willen gaan om hun passies met de wereld te delen, moeten ze dat met onze volledige ondersteuning kunnen doen. Wij zagen een mogelijkheid om dingen eenvoudiger te maken voor beginnende streamers, van het opzetten van je stream tot het opbouwen van je community.

Vandaag zijn we begonnen met een bètatest van Twitch Studio: een allesomvattende streaming-app voor nieuwe streamers die helpt een stream van hoge kwaliteit op te zetten en het makkelijker maakt om je publiek erbij te betrekken.

Om ervoor te zorgen dat Twitch Studio naar behoren werkt, releasen we een bètaversie met beperkte functies voor een groep streamers, zodat zij de app kunnen uitproberen, eventuele bugs kunnen melden en hun feedback kunnen delen. Wil je helpen? Registreer je ​HIER​. We kunnen niet meteen iedereen mee laten doen, maar we zullen mettertijd meer openingen beschikbaar stellen, dus hou je e-mail in de gaten!

In other news