Language not available Language not available Language not available

Dit bericht is niet beschikbaar in jouw taal. Hier zijn enkele andere opties:

Al het nieuws van TwitchCon Europe

Apr 17 2019

Zaterdag is de eerste TwitchCon Europe van start gegaan in Berlijn en voor de openingstoespraak klom onze CEO Emmett Shear op het podium. Hij vertelde over de prestaties van de community van het afgelopen jaar en kondigde nieuwe functies aan, die stuk voor stuk zijn ontwikkeld om creators te helpen hun publiek te laten groeien, met ze in contact te komen en succes te boeken, dankzij meer manieren om geld te verdienen door te doen waar ze van houden.

Hier is een overzicht van wat er allemaal werd aangekondigd.

Groeien

We willen dat elk onderdeel van Twitch getalenteerde creators in staat stelt om ontdekt te worden door nieuwe kijkers, van wie we weten dat ze dol zullen zijn op hun content.

Verbeterde zoekfunctie: We beginnen een meerjarige inspanning om onze zoekmogelijkheden van de grond af op te bouwen, met live content in gedachten. In de komende maanden zul je slimmere en snellere resultaten zien, automatisch aanvullen en suggesties, de mogelijkheid om selecties te maken uit eerdere zoekopdrachten en een nieuwe pagina met zoekresultaten. De updates beginnen in juni en zullen in de loop van het jaar steeds beter worden.

Directory’s sorteren: Op dit moment wordt de directory gesorteerd op aantal kijkers, van hoog naar laag. We hebben begrepen dat jullie meer opties willen. Dus met ingang van juni kun je de directory sorteren op aantal kijkers (van laag naar hoog), meest recentelijk gestarte streams of op kanalen waarvan we denken dat die het relevantst voor je zijn.

Samenvattingen: Hoogtepunten zijn een geweldige manier om nieuwe kijkers kennis te laten maken met een creator en we willen dat het nog makkelijker wordt om ze te maken. Daarom komen we in juni met een nieuwe functie, Samenvattingen, waarbij aan het einde van een stream automatisch hoogtepunten worden gegenereerd. We lanceren Samenvattingen met behulp van data uit clips. Na verloop van tijd zullen we daar aanvullende bronnen aan toevoegen, zodat de nieuwe functie nóg slimmer wordt. Je kunt ze met één klik delen of ze bewerken, om ze precies zo te maken als jij dat wilt.

Twitch Rivals: Twitch Rivals kent dit seizoen meer dan 120 evenementen met nieuwe genres, formats, interactieve extensies en miljoenen dollars aan prijzengeld. We willen creators meer gelegenheid geven om te laten zien waar ze het best in zijn of passie voor hebben, dus neem een kijkje op rivals.twitch.tv om te zien wat er aangekondigd is. En als je geen game of genre ziet waar je graag naar zou kijken, laat dat ons dan weten.

Verbinden

De community is wat Twitch zo anders maakt dan de rest van de online wereld. We willen iedereen meer creatieve manieren bieden om met elkaar in contact te komen.

Twitch Sings is voor iedereen beschikbaar: Twitch Sings is een compleet nieuwe manier om met behulp van muziek in contact te komen met je community. Dit is karaoke op z’n Twitch! Je kunt solo zingen of een duet doen met je community, terwijl bezoekers van je chat nummers kunnen aanvragen, je leuke uitdagingen kunnen geven en met hun cheers voor een lichtshow kunnen zorgen. Na een succesvolle bètatest is Twitch Sings nu officieel gelanceerd en hier beschikbaar als download voor pc. Probeer het eens uit en laat ons zien wat je kunt.

Floreren

Streamen is hard werken, en vereist toewijding en talent. We willen iedereen meer en betere manieren bieden om voor dat harde werken beloond te worden.

Bonusbalie breidt uit: Sinds de Bonusbalie vorig jaar werd gelanceerd in de Verenigde Staten, hebben meer dan 1500 creators ruim 2 miljoen dollar verdiend door rechtstreeks vanaf hun dashboards in contact te komen met sponsors. We hebben vol trots kunnen aankondigen dat de Bonusbalie vanaf mei ook beschikbaar zal zijn voor partners en geselecteerde Affiliates in Frankrijk, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk, weldra gevolgd door nog meer landen van over de hele wereld.

Netto 15-uitbetaling: Het laatste, maar zeker niet het minst belangrijke, nieuwtje is dat we hebben aangekondigd dat partners, Affiliates en extensie-ontwikkelaars voortaan al 15 dagen na het bereiken van de betalingsdrempel van $100 uitbetaald krijgen. Voorheen werd een uitbetalingstermijn van 45 dagen gehanteerd. We kijken ernaar uit om je te helpen sneller dan ooit beloond te worden voor je harde werk.

In ander nieuws