Language not available Language not available Language not available

Dit bericht is niet beschikbaar in jouw taal. Hier zijn enkele andere opties:

Ondersteun streamers (en krijg cadeaus) door te cheeren voor je WK-team

Jun 13 2018

Update 29–6–2018: We hebben jullie cheers luid en duidelijk doorgekregen! We ontvingen zó veel positieve feedback over dit event, dat we twee extra sets emotes hebben toegevoegd!

Onze streamers zijn overweldigd door jullie steun. Om onze ondersteuners te bedanken kun je, als je de oorspronkelijke permanente emote hebt ontgrendeld, nieuwe sets ontgrendelen als je 150 bits of meer cheert. Als je je streamer dus blijft ondersteunen door voor hem/haar te cheeren, ontgrendel je deze sets en geef je sommige mensen in de chat ook nog een van de emotes cadeau!

Geen zorgen, deze sets zijn helemaal optioneel en deze sets zijn niet toegevoegd aan de vereisten om de permanente emote te ontgrendelen!

Oorspronkelijke blogpost: Het wereldkampioenschap voetbal is het grootste sportevenement ter wereld en velen van jullie zullen ongetwijfeld je favoriete team aanmoedigen tijdens het spelen van de allermooiste sport in de komende weken.

Maar als je dan toch je favoriete team aanmoedigt, kun je net zo goed meteen cheeren om je favoriete streamers te ondersteunen! Cheeren geeft je al heel veel voordelen op Twitch, zoals bijzondere momenten vieren met streamers, je laten horen tijdens chats en bit-badges verdienen. Maar van nu tot en met 15 juli doet cheeren nóg meer. We leggen het uit.

Als je 1 tot 149 bits cheert, krijg je e_en_ cadeau met een van de drie tijdelijke emote-sets met een voetbalthema die je hieronder ziet. Cheer je 150 bits of meer, dan ontvang je een van de emote-sets en deel je een van die emotes in de vorm van een speciaal cadeau met een aantal andere kijkers in de chat.

We hebben ook een gloednieuwe voetbal-cheermote die vast van pas zal komen bij de vele goals die in de komende weken zullen vallen.

Als je één of meer voetbal-emotes ontvangt, vind je ze in de emote-kiezer. En als je alle drie sets met tijdelijke voetbal-emotes hebt verzameld, ontvang je een permanente emote, zodat je, zelfs als het toernooi allang voorbij is, je kunt laten zien dat je je streamer en je team ondersteund hebt.

Als je je zakken wilt vullen met bits, sla ze dan hier in.

Vragen? Wij hebben antwoorden.

V. Wanneer geldt deze actie precies? De actie loopt van nu tot 16 juli, 19.00 uur Nederlandse tijd.

V. Ontvangen streamers nog steeds dezelfde inkomsten van Twitch voor de cheers/bits Ja. Cheeren met bits is een fantastische manier om je streamer te ondersteunen en de cheermote van dit evenement is niet anders dan reguliere of kanaalspecifieke cheermotes!

V. Hoe lang kan ik de tijdelijke voetbal-emotes gebruiken? Tot en met 15 augustus 2018.

V. Wat zit er precies in de voetbalcadeaus? Elk cadeau bevat een van de drie sets met emotes met een voetbalthema. Als je drie keer cheert, krijg je toegang tot alle drie.

V. Worden de emotes die ik krijg willekeurig geselecteerd? Ja, maar deze willekeur geldt alleen voor de volgorde waarin je de sets ontvangt. Als je drie keer cheert, krijg je gegarandeerd toegang tot alle emotes met een voetbalthema. Er is geen kans dat je twee keer hetzelfde cadeau krijgt!

V. Hoe worden de voetbal-emotes toegekend?

V. Als ik nu 100 bits cheer en later 50 bits, krijgen mijn medechatters dan toch een emote cadeau? Nee. Je moet ten minste 150 bits in één keer cheeren om de voetbal-emote aan je chatvrienden te geven. Als je het bovenstaande zou doen, zou je voor je eerste cheer 32 voetbalsupportershoeden-emotes ontvangen en voor de tweede cheer een van de twee sets met voetbal-emotes. Wel ondersteun je op die manier de streamer en spaar je zoals gewoonlijk voor bits-badges.

V. Betekent dit dat Twitch het WK streamt? Nee. Maar gezien de wereldwijde populariteit van het WK wilden we onze kijkers deze emotes en cheermote geven om hun teams mee aan te moedigen. Bij Twitch geloven we dat het belangrijk is om nieuwe dingen uit te proberen, en omdat het WK voetbal het grootste sportevenement ter wereld is, is dit een fantastisch moment voor een experiment!

V. Als ik alle voetbal-emotes ontvangen heb en later nog eens cheer, ontvang ik dezelfde emotes dan dubbel? Je krijgt de voetbal-emotes maar één keer. Als je ze allemaal hebt verzameld, ontvang je geen cadeaus meer als je cheert, maar je ondersteunt wel de streamer en spaart zoals gewoonlijk voor bit-badges.

V. Waar kan ik mijn emotes vinden? Als je één of meer voetbal-emotes hebt ontvangen, vind je ze in de emote-kiezer.

V. Waar kan ik meer bits kopen? twitch.tv/bits

V. Wat zijn bits en cheering? Lees het helpartikel hier.

V. Wie was de beste voetballer ooit? Daar gaan we ons niet aan branden, maar voel je vrij om je favoriete voetballegende te noemen in de reacties hieronder! (het is Johan Cruijff)

In ander nieuws