Language not available Language not available Language not available

Dit bericht is niet beschikbaar in jouw taal. Hier zijn enkele andere opties:

Een jaar en meer dan 220.000 affiliates later…

Apr 27 2018

In het afgelopen jaar zijn meer dan 220.000 nieuwe affiliates begonnen met het opbouwen van hun community, ondersteund door Twitch. Deze sterke toename aan nieuwe streamers is geweldig, en overtreft al onze verwachtingen. We bedanken al onze affiliates en hun kijkers!

Op deze eerste verjaardag van het affiliateprogramma, kijken we terug naar hoe het affiliateprogramma veranderd is, en we vieren dit met enkele van de beste momenten die jullie samen beleefd hebben… En nog wat extra’s. Wat hebben we allemaal bereikt?

En dankzij nieuwe functies zoals abonnementsniveaus en Musthaves op Amazon, beschikken nieuwe streamers over betere mogelijkheden om hun community’s van dienst te zijn en inkomsten te verdienen. Of affiliates nu partners willen worden of hun creativiteit met een klein publiek willen delen, met deze tools kunnen ze zelf vormgeven aan hun streams. We werken altijd aan nieuwe functies, dus houd ons in de gaten.

Vandaag zetten we enkele van de beste affiliatemomenten die jullie met ons gedeeld hebben in het zonnetje. We zouden jullie de hemel in kunnen prijzen, maar een video zegt meer dan duizend woorden.

Tijdens al deze feestelijkheden introduceren we ook een nieuwe algemene feesthoedje-emote, en een speciale party popper-cheermote. Beide zijn voor iedereen op Twitch beschikbaar, en ze blijven permanent beschikbaar zodat je ze ook bij toekomstige feestjes kunt gebruiken.

Toen we eerder deze maand om clips vroegen, stuurden meer dan 600 affiliates hun beste clips. Bedankt voor al jullie inzendingen! Met zo veel inzendingen wisten we dat we nog meer streamers in het zonnetje moesten zetten, en daarom laten we enkele affiliates zien op de Twitch-homepagina en op Twitch Weekly. Neem contact met ons op via @Twitch op Twitter waar we de hele dag door fantastische herinneringen en clips laten zien.

Ga voor meer informatie over het Twitch affiliateprogramma naar https://affiliate.twitch.tv.

In ander nieuws