Language not available Language not available Language not available

Dit bericht is niet beschikbaar in jouw taal. Hier zijn enkele andere opties:

Nieuwe beloningen voor steun aan je favoriete creators

Feb 13 2018

‘Alles voor de creators’ is een van de kernwaarden van Twitch en hoewel we ontwerpen en ontwikkelen voor creators, is het de steun van de kijkers die altijd de doorslag geeft. Kijken naar een stream wordt gewaardeerd, maar sommige fans cheeren met Bits of delen geweldige clips. Zij verdienen het om door creators en de community opgemerkt te worden. Vandaar dat we vanaf vandaag iets extra’s doen voor degenen die met kop en schouders boven de rest uitsteken.

Bereid je voor op Clipbaas, vanaf vandaag beschikbaar en Top cheerers dat binnenkort wordt gelanceerd. Zeg dat maar eens vijf keer snel achter elkaar.

Clipbaas is een nieuwe manier om de allerbeste clippers die regelmatig kwalitatieve clips maken en delen van hun favoriete creators, eens flink in het zonnetje te zetten.

Kijkers die vier weken achter elkaar clips maken voor een specifiek kanaal en wiens clips in totaal 50 keer worden bekeken, krijgen de exclusieve chatbadge Clipbaas. De Clipbaasstatus verschijnt ook op andere plekken binnen Twitch waar clips te vinden zijn, waaronder de pagina’s waarop je clips kunt kijken en de clips-tabs van een kanaal of gamepagina. Meer informatie over Clipbaas en hoe je er eentje kunt worden, vind je op onze hulppagina’s.

Misschien is cheeren meer jouw stijl? Top cheerers, zoals je misschien al wel geraden hebt door de nogal logische naam, is een vastgepind klassement bovenaan de kanaalchat waarin de beste drie cheerers staan. Je kunt het klassement ook uitklappen zodat je de 10 beste cheerers en je eigen positie kunt zien. Kijkers die genoeg cheeren om de top 3 te halen, krijgen toegang tot speciale chatbadges. Aanschouw!

Top cheerers is later deze maand beschikbaar, dus hou het in de gaten.

Tot slot hebben we iets voor degenen die het hardst hebben gecheerd. We introduceren deze 10 prachtige Bitsbadges voor iedereen die met dan 1 miljoen Bits hebben gecheerd. Je ziet deze badges later deze maand verschijnen.

Hoe je je favoriete creators ook steunt: bedankt dat je deel uitmaakt van de community. Draag die badges met trots en tot ziens in het klassement.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik mijn voortgang bijhouden op weg naar de Clipbaas-status? We verkennen op dit moment actief de mogelijkheden kijkers op een eenvoudige manier op de hoogte te houden van hun voortgang op weg naar Clipbaas-status. Ondertussen kunnen kijkers Clips beheer gebruiken om te kijken hoe vaak hun clips werden bekeken.

Ik ben een Twitch-creator. Wat zijn de voordelen van Clipbaas voor mijn kanaal? Clips zijn een eenvoudige manier voor kijkers om je te helpen met het laten groeien van je kanaal, omdat ze een publiek bereiken met korte clips die leuke en interessante momenten uit je stream laten zien. Clipbazen zijn kijkers die regelmatig leuke clips maken en delen. Hoe meer Clipbazen deel uitmaken van je community, hoe meer kijkers je hebt die je kunnen steunen door jouw leukste content onder de aandacht te brengen van een nieuw publiek.

Hoe vaak wordt de Clipbaas-status gereset? De Clipbaas-status wordt elke maand gereset. Gebruikers krijgen op de eerste dag van de maand bericht over het bereiken van Clipbaas-status. De status duurt tot het einde van de maand.

Als ik in de top 3 kom van Top cheerers en een badge krijg, hoe lang mag ik hem dan houden? Als je een Top cheerer-badge krijgt, mag je de badge houden zolang je je positie vasthoudt. Als je op #1 staat en iemand anders neemt je plek in, krijgt diegene meten de #1-badge en jij krijgt de #2-badge tot iemand anders jouw nieuwe plek weer inneemt. Als de creator Top cheerers instelt op ‘wekelijks’, dan wordt het klassement elke 7 dagen gereset en verdwijnen alle badges tot iemand genoeg cheert om een plekje in de top 3 te veroveren.

Wat gebeurt er met vastgepinde cheers (beste cheer vastpinnen en recente cheer vastpinnen) als Top cheerers beschikbaar is? Top cheerers vervangt beste cheer vastpinnen waardoor het mogelijk wordt meerdere Cheerers in het zonnetje te zetten. Beste cheer vastpinnen is dan niet langer beschikbaar. Recente cheer vastpinnen blijft wel beschikbaar en er verandert niets aan de functie.

Kan ik als Partner of Affiliate Top cheerers op elk moment resetten? Als je Top cheerers hebt ingesteld op ‘wekelijks’, wordt het klassement elke 7 dagen gereset. Als je het klassement hebt ingesteld op ‘alles’, om de Top cheerers aller tijden te zien, dan wordt er niet gereset.

Als ik iemand heb verbannen van mijn kanaal, verschijnen ze dan alsnog in het klassement Top cheerers? Nee, kijkers die zijn verbannen verschijnen niet in het klassement Top cheerers.

In ander nieuws