Language not available Language not available Language not available

Dit bericht is niet beschikbaar in jouw taal. Hier zijn enkele andere opties:

Nieuwe “Video Producer” tools

Jan 18 2018

Twitch staat synoniem voor streamen, maar dat is niet alles wat wij en onze creators doen.

Sommige creators hebben een passie voor het maken van hun eigen video’s. Passie voor het vinden van het juiste shot, de perfecte scène editen en iets prachtigs maken van begin tot eind. Wanneer de tijd daar is om je creatie te delen met de wereld, kan het gevoel dat succes afhangt van algoritmes in plaats van jou en jou alleen, heel ontmoedigend zijn. En dat vinden wij niet oké.

Vandaag geven we creators meer opties, meer controle en meer kansen om kijkers te vinden, een publiek op te bouwen en te kunnen leven van datgene waar creators van houden. We maken het allemaal mogelijk met Video Producer.

Video Producer bevat een aantal tools waarmee creators vette ervaringen kunnen maken voor de community, waar Twitch bekend om staat. Of ze al hun content nou van te voren opnemen of ze live streamen en hun video’s opnieuw willen uitbrengen of promoten, Twitch Video Producer maakt het mogelijk.

Een van de nieuwe functies waar we vorig jaar tijdens TwitchCon al over hintte, is Premières. Dankzij Premières kunnen creators een evenement organiseren rondom de eerste uitzending van een video. Hetzelfde als de eerste avond waarop een film draait in de bioscoop. Creators kunnen zelfs countdown-intro’s toevoegen om de spanning op te bouwen bij het toestromende publiek.

Premières geven iedereen de kans op tijd popcorn erbij te pakken, zowel letterlijk als digitaal dankzij onze nieuwe PopCorn emote, die vanaf nu tot eind februari beschikbaar is.

Creators kunnen ook hun eerdere video’s opnieuw uitzenden als Herhalingen zodat ze hun beste momenten nog een keer kunnen delen. Nieuwe kijkers krijgen zo de kans de hoogtepunten nog een keer te zien of gewoon video’s nog een keer te kijken wanneer ze er zin in hebben.

We kunnen niet wachten om te zien wat de community gaat doen met de optie Premières.

Dit is pas het begin voor Video Producer en we staan te popelen met al onze Creators samen te werken en te ontdekken welke functies het allerhandigste zouden zijn. Dus schroom niet en deel je ideeën met ons via de ideeënbus.

Veelgestelde vragen

In ander nieuws