Language not available Language not available Language not available

Dit bericht is niet beschikbaar in jouw taal. Hier zijn enkele andere opties:

Geef een Twitch abonnement cadeau

Nov 15 2017

Als je de TwitchCon keynote hebt gekeken, dan weet je misschien nog welke aankondiging het grootste applaus teweegbracht: abonnementen cadeau geven. We beloofden dit vóór de feestdagen mogelijk te maken, en we komen onze belofte na! Vanaf vandaag kan je iedereen op Twitch een abonnement van 1 maand cadeau geven.

Sinds TwitchCon is het onze missie om nieuwe functies te introduceren die het eenvoudiger maken om je favoriete streamers te steunen. Met de introductie van abonnementen cadeau geven hebben we al 66,6% van onze missie voltooid! De volgende stap: bits kopen met PayPal. Blijf dus op de hoogte.

Hoe werkt abonnementen cadeau geven?

We kennen allemaal wel iemand die een abonnement cadeau verdient. Misschien zijn ze heel erg aardig of moedigen ze anderen aan. Misschien hebben ze de beste memes. Maar om wat voor reden dan ook feesten ze nog niet mee en zijn ze nog niet geabonneerd. Nu kan je ze laten meedoen door ze een abonnement van $4,99, $9,99 of $24.99 cadeau te geven.

Klik op hun naam in chat en wanneer hun gebruikerskaart getoond wordt zie je de knop **Abonnement cadeau geven. Je kunt ook op de knop **Abonneren bovenaan de kanaalpagina klikken, Abonnement cadeau geven selecteren en hun gebruikersnaam in het zoekveld invullen om je ontvanger te selecteren.

Nadat jij je aankoop hebt afgerond, kan je ervoor kiezen chat te laten weten dat je zojuist iemand een abonnement cadeau hebt gegeven. We laten de ontvanger weten dat ze een cadeau hebben gekregen via de meldingen rechtsboven op twitch.tv. Abonnementen die je cadeau hebt gekregen zijn te vinden op je abonnementen pagina.

Je kunt nu je favoriete streamers steunen en iemand die het verdient blij maken door ze een abonnement cadeau te geven. Geef Twitch cadeau tijdens de feestdagen, verjaardagen of gewoon omdat het kan.

Veelgestelde vragen

Kan ik iemand een abonnement van $9,99 of $24,99 cadeau geven? Ja, je kunt abonnementen op de volgende prijspunten cadeau geven: $4,99, $9,99 of $24,99.

Tellen cadeau gegeven abonnementen mee voor de abonnementsperiode? Met andere woorden, verlengt een geschonken abonnement mijn abonnementsperiode indien ik mijn abonnement opgezegd heb binnen de wachtperiode? Ja, een cadeau gegeven abonnement behoudt/verlengt je abonnementsperiode.

Als ik een abonnement cadeau krijg op een kanaal waar ik nog nooit op geabonneerd ben geweest en ik besluit na deze maand ertoe om geabonneerd te blijven, begint mijn abonnementsperiode dan bij maand één of maand twee? Je abonnementsperiode begint bij maand twee, want cadeau gegeven abonnementen tellen mee voor de abonnementsperiode.

Kan ik een abonnement kopen op een kanaal waarop ik een abonnement cadeau gekregen heb? Ja, dat kan! Als je een actief geschonken abonnement hebt op een kanaal, kan je een abonnement kopen met de knop abonneren rechtsboven de videospeler, of op je abonnementen pagina. Er worden geen kosten in rekening gebracht totdat je geschonken abonnement afloopt.

Ik wil iemand een abonnement cadeau geven, maar de knop Abonnement cadeau geven is uitgeschakeld. Waarom? Als iemand al geabonneerd is op of verbannen is uit het kanaal, kan je ze geen abonnement op dat kanaal cadeau geven. Verbannen gebruikers kunnen geen cadeaus versturen in kanalen waaruit ze verbannen zijn.

Kan ik iemand een geüpgraded abonnement cadeau geven? Mijn vriend heeft een abonnement van $4,99 en ik wil haar een upgrade cadeau geven naar een abonnement van $24,99 per maand. Upgrades kunnen momenteel niet cadeau gegeven worden.

Kan ik iemand een doorlopend abonnement aanbieden? Dit is momenteel niet mogelijk. Geschonken abonnementen duren één maand.

Kan ik een geschonken abonnement weigeren? Als iemand je een abonnement cadeau geeft, ontvang je deze automatisch, en de partner of affiliate waarop geabonneerd wordt ontvangt de steun van dat abonnement. Je kunt ervoor kiezen dit abonnement uit te schakelen indien het kanaal niet bij je past, maar we willen ervoor zorgen dat de streamer nog steeds de steun ontvangt. Je kunt de voordelen van geschonken abonnementen uitschakelen op je abonnementen pagina.

En teamabonnementen? Abonnementen cadeau geven biedt op dit moment nog geen ondersteuning voor teamabonnementen.

Kan ik abonnementen cadeau geven vanuit de mobiele apps of subs.twitch.tv? Je kunt momenteel nog geen abonnementen cadeau geven vanuit onze mobiele apps of subs.twitch.tv.

In ander nieuws