Language not available Language not available Language not available

Dit bericht is niet beschikbaar in jouw taal. Hier zijn enkele andere opties:

Creators op Twitch, zet je schrap voor Achievements en Stream samenvattingen

Nov 14 2017

“Alles voor de creators” is niet alleen een credo van Twitch, het staat aan de basis van alles wat we doen. Dit jaar kondigden we op TwitchCon drie nieuwe functies aan, speciaal voor creators zoals jij.

De eerste functie, Raids, werd al snel na TwitchCon geactiveerd. En vandaag zijn we heel blij dat we je meer kunnen vertellen over Achievements, Stream samenvattingen en hoe deze extra’s je helpen te groeien.

Ons doel is om creators zo succesvol mogelijk te laten worden, vandaar dat we goed hebben geluisterd naar jullie grootste obstakels. Jullie wilden meer transparantie over Affiliate- of Partner status en ook snellere en betere stream statistieken. Met de volgende functies hebben we werk gemaakt van jullie feedback. Groot of klein, newbie of veteraan, van gamen tot koken, alle creators kunnen hun voordeel doen met deze nieuwe extra’s.

Achievements

De ultieme droom van veel creators is om Affiliate of Partner te worden. Maar de stappen die je daarvoor moet nemen en hoever je gevorderd bent, was niet altijd duidelijk. Met dat in het achterhoofd hebben we Achievements ontwikkeld die creators aanmoedigen op de beste manier te streamen en contact te leggen met hun community. De Achievements geven creators een duidelijk stappenplan dat ze kunnen volgen op weg naar Affiliate- of Partnerstatus.

Stream samenvatting

Stream samenvatting bevat allerlei informatie over je laatste streams, handig verzameld op één pagina. De samenvatting bevat statistieken per stream betreffende beste top clips, beste bronnen van verkeer, achievement voortgang, stream tips en nog veel meer.

Wil je nog meer tips? Ga dan naar onze hulppagina voor alle informatie die jij je maar kunt wensen over Achievements, stream samenvatting en raids, mocht je die de eerste keer gemist hebben.

Dit is pas het begin van wat er allemaal komen gaat. Zoals altijd is jullie feedback essentieel voor het maken van nieuwe plannen. Laat ons vooral weten hoe het jullie vergaat met Achievements, stream samenvatting en raids.

In ander nieuws