Language not available Language not available Language not available

Dit bericht is niet beschikbaar in jouw taal. Hier zijn enkele andere opties:

"Chat op video’s" functie nu beschikbaar op alle video’s

Oct 3 2017

Twitch is een geweldig liveplatform (al zeggen we het zelf), maar zelfs de meest trouwe streamfans kunnen niet altijd online zijn. Daarom brachten we chat in mei naar uploads — zodat je chatberichten met tijdstempels kunt achterlaten en bekijken op geüploade video’s.

Vandaag brengen we deze functionaliteit naar alle video’s, inclusief eerdere uitzendingen en hoogtepunten. Deze video’s zijn een uitstekende manier om de spannende momenten die je gemist hebt terug te kijken, zoals de actie, grappige foutjes en geweldige community momenten. Chat replay was de eerste stap, maar dit slechts een passieve ervaring. Dit is echte interactiviteit voor video’s die niet live zijn. Zo hoeven Twitch kijkers nooit meer iets te missen.

Hoe werkt het? Als je voorheen eerdere uitzendingen en hoogtepunten bekeek, volgde je de actie via chat replay, net als anders. Maar nu, als je dat ene moment vindt waar je écht op wilt reageren, dan kan dat. Boem.

Als je een purist bent die alleen de berichten van de oorspronkelijke livestream wilt zien, dan houden we je niet tegen. Je kunt nieuwe berichten verbergen via de chat-instellingen.

En streamers, deze berichten zijn eenvoudig te beheren en modereren. Met tools in je dashboard kan je ze eenvoudig beheren en beantwoorden. Kijkers ontvangen een notificatie als je op hun berichten reageert, zodat het gesprek nooit ophoudt en ze nooit iets hoeven te missen.

Deze functie komt gedurende de aankomende dagen beschikbaar. Ga voor meer informatie naar ons hulpartikel. En uiteraard zijn we zeer benieuwd naar je feedback over dit en andere producten via Twitch server/UserVoice.

In ander nieuws