Language not available Language not available Language not available

Dit bericht is niet beschikbaar in jouw taal. Hier zijn enkele andere opties:

50% korting op alle nieuwe abonnementen!

Oct 3 2017

Deze is voor de Partner- en Affiliate-streamers waar we allemaal graag naar kijken. Ze werken hard om community’s op te bouwen waartoe we willen behoren. Soms moeten we om ze lachen. Soms leren ze ons iets. Soms kennen ze ons bij naam en vragen ze hoe het met ons gaat. Op hun eigen unieke manieren geven ze ons het gevoel ergens bij te horen.

Ter ere van alles wat zij doen, maken we het nog eenvoudiger om de stap te nemen en je te abonneren op iemand. Tot en met 18 oktober krijgt elke nieuwe abonnee 50% korting op de eerste maand van een doorlopend abonnement op Twitch! Na een maand betaal je weer de normale prijs.

Of je je nu nog nooit op iemand geabonneerd hebt, of als je al 10 abonnementen hebt en er een 11e aan wilt toevoegen, je krijgt de eerste maand 50% korting. En de streamer krijgt nog steeds hetzelfde volledige bedrag als bij de normale prijs, dus je geeft ze evenveel steun. Bekijk wie je volgt en profiteer van deze aanbieding!

Brandende vragen

Wat bedoel je met ‘nieuw’ abonnement? Hiermee bedoelen we dat deze korting alleen geldt voor een kanaal waarop je je de afgelopen 32 dagen niet geabonneerd hebt.

Geldt dit voor zowel Partner- als Affiliate-kanalen? Ja, indien ze een doorlopend abonnement aanbieden!

Is dit van toepassing op de abonnementen van $4,99, $9,99 en $24,99? Ja, de aanbieding geldt voor alle drie de opties.

Hoe zit het met belastingen en btw? De korting van 50% geldt voor de basisprijs van het abonnement vóór belastingen.

Wanneer geldt deze aanbieding precies? Vanaf nu tot en met 18oktober 23:59 PDT.

In ander nieuws