Language

Language not available Language not available Language not available

This post is not available in your language. Here are some other options:

Laat je community groeien met automatisch hosten

Oct 12 2016 - By Tim

We geven de Host modus een upgrade. Onze nieuwe automatische Host functie maakt van de Host modus een krachtige tool voor wederzijdse promotie. Hoe? Doordat je makkelijk een lijst kunt creëren en beheren van kanalen die je automatisch kunt hosten als je offline bent. Denk aan opties voor het automatisch hosten van je teamleden, van een zelf opgestelde lijst van streamers of van kanalen die lijken op het jouwe.

De Host modus wordt nog beter

Sinds de lancering van de Host modus staan we versteld van hoe de community deze gebruikt om content te delen en samen te groeien. Afgelopen lente hebben we geëxperimenteerd hoe we de Host modus nog beter kunnen maken. We hebben automatisch hosten onderzocht en het resultaat was overdonderend positief:

Maar liefst 97% van de deelnemers wil doorgaan met automatisch hosten, en daarom maken we het beschikbaar.

Betere “Host Trains”

Tijdens ons onderzoek hoorden we dat er al community’s zijn die elkaar promoten via Host Trains. Het lastige is dat Host Trains enorm veel coördinatie vergen. Automatisch hosten stroomlijnt de uitvoering van Host Trains, omdat deze meestal zijn opgebouwd uit streamers uit dezelfde community die elkaar herhaaldelijk hosten. Met automatisch hosten stel je een lijst op en dat is het.

Net als in de Host modus, bepaal je zelf wie je wilt hosten. Je kunt dit op elk moment configureren via de Kanaal instellingen. Stap-voor-stap instructies en antwoorden op veelgestelde vragen vind je hier.

We hopen dat met automatisch hosten community’s nog hechter worden. Dus ga aan de slag en praat met andere streamers die je automatisch wilt hosten zodat jullie samen groeien op Twitch.

[1]. 5 stream teams van 45 uitzenders namen deel aan dit onderzoek. Stream teams kunnen met automatisch hosten een groot aantal kijkers terugwinnen die door offline kanalen afhaakten. Naar verwachting zagen kleinere kanalen de grootste stijging van het aantal kijkers.

In other news