Language

Language not available Language not available Language not available

This post is not available in your language. Here are some other options:

Welkom bij je nieuwe kanaal layout!

Sep 29 2016 - By Tim

Het is geen geheim dat we bij Twitch niet kunnen wachten totdat TwitchCon eindelijk begint. We hebben maandenlang hard gewerkt om alles klaar te zetten voor dit weekend. Je weet nu vast wel dat TwitchCon tot aan de rand toe gevuld is met honderden streamers, drie dagen lang panels en shows, en niet te vergeten een mega party.

Wat je nog niet weet is de volledige line-up van nieuwe functies, product updates en onthullingen die we klaar hebben staan voor TwitchCon. We willen je alvast een voorproefje van het TwitchCon weekend geven met een update die we iedereen willen laten zien: een gloednieuwe kanaal layout.

Met het nieuwe design van de kanaal layout is alle content van een kanaal makkelijk te vinden. We hebben bovenaan een nieuwe navigatiebalk toegevoegd waarmee je door video’s kan browsen en eerdere uitzendingen kan bekijken als een kanaal offline is, maar ook eenvoudig terug kan keren naar de live videospeler als het kanaal online komt.

We hebben ook de layout van de Host modus vernieuwd, zodat je omlaag kan scrollen om de Kanaalfeed en de panelen te zien van het kanaal waar je nu bent, en om het kanaal dat wordt gehost te volgen of je erop te abonneren. En dat allemaal op één pagina.

Als je nu je favoriete kanalen op Twitch bezoekt, weet je zeker dat je direct de beste content te pakken hebt, of de streamer nu online/offline is of een vriend host.

De nieuwe kanaal layout is nu live en actief op elk kanaal. Je vindt meer informatie over de nieuwe kanaal layout in de help pagina voor nieuwe kanaal layout.

En als je als allereerste de andere grote onthullingen die we in petto hebben wilt zien, zorg dan dat je morgen, 30 september om 23.00 uur (NL tijd) afstemt op de TwitchCon Keynote op twitch.tv/twitch.

Fijne TwitchCon iedereen!

In other news